Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2013

Ilmoitusasioita

Opi ja työskentele verkossa on valmis

Kirja on päättänyt seikkailunsa taitossa ja painokoneessa. Se ilmestyi päivänvaloon juuri ennen pääsiäistä. Syksyllä tekemääni kyselyyn osallistuneiden kesken arvoin 2 kappaletta kirjoja. Olen lähettänyt jo tiedon arvonnan tuloksesta voittajille. Olisi kai korrektia ilmoittaa heidän nimensä tässä, mutta koska kyselyyn sai vastata nickillä, nimettömänä tai omalla nimellä, ja arvonnassa oli mukana jos vain jätti pelkän sähköpostiosoitteen, niin ehkä ollaan linjassa jos en ilmoita voittajien nimiä (elleivät nämä itse sitä vaadi, tietysti).

Kirjaa voi tietenkin ostaa esimerkiksi Pienestä kirjapuodista.


Kirjan kannen on piirtänyt Jussi Kaakinen (Napa Illustrations). Kannen ensimmäisessä versiossa seikkaili nutturapäinen hahmo pullapelti kädessä, josta diplomaattiseen tyyliini totesin, että hahmo on mummo ja kaukana tämän päivän tädeistä, jotka eivät mitenkään itsestäänselvästi heilu pullaa paistamassa. Sen jälkeen päästiin asiaan. Kansiprojektissa oli mukana myös Piskosen Sami (Nuoska Oy) joka on vanha tuttu jo monen vuoden takaa. Itse tykkään kovasti valmiista lopputuloksesta.

LISÄYS klo 12:52: Aktviinen lukija kertoi muistavansa, että julkaisin kirjan sisällysluettelon tai kuvauksen lukujen sisällöstä aiemmin talvella. Hän toivoi, että laittaisin tähän juttuun vielä linkin siihen. Tästä pääsee katsomaan.

Koulutusta

Salon Immon kanssa suunniteltiin koulutus nimeltä Sähköpostin selätyspäivä, joka antaa uusia ajatuksia ja lisää virtaa tietotyöhön. Koulutus pidetään 12.6.2013 Helsingissä Immon yrityksen Eufris Oy:n luokassa. Immo on kirjailijakollegani, jolta on niinikään näinä päivinä ilmestymässä uusi kirja Big Data – tiedon vallankumous. Osallistuja saa mukaansa mm. meidän molempien uuden kirjan, muuta materiaalia ja uusia ideoita. Tervetuloa oppimaan. Molemmat kouluttajat ovat mukavia tyyppejä ja tietävät mistä puhuvat.


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Parhaat Onnittelut Opi ja työskentele verkossa -kirjan julkaisemisesta! Aihe on tärkeä ja "Tätinörtin" neuvot kullanarvoisia.

outi.lammi kirjoitti...

Kiitos :) Aihe on todellakin tärkeä, jostakin syystä arvelen, että yhä useampi tekee yhä enemmän töitä verkossa.