Sivut

lauantai 6. kesäkuuta 2009

Kuulumisia ICT-tuki 2009 -kesäkiertueelta

Viime viikon tiistaina lähdin kohti Turkua ja tulin eilen kotiin puoli kymmeneltä illalla. Tuli pidettyä pari täysmittaista koulutuspäivää ja seurattua yksi tiivis sellainen. Ja taas kerran ihmettelin, miten monimuotoista maisemaa näin pienestä maasta löytyy ja tämä vasta Jyväskylä – Turku – Helsinki -kierroksella.

Niin virkistävää kuin onkin käydä Helsingissä, Turussa, Tampereella tms. niin on aina mukava palata kotiin. Viihdyn täällä maalla ainakin jos "maalla" tulkitaan pienehköksi maalaiskaupungiksi. Tekniikka mahdollistaa yhteydenpidon ja asioiden hoitamisen. Silloin kun on lähdettävä liikkeelle, Pendolino kulkee. Sillä pääsee Helsinkiin samassa ajassa ja paljon mukavammin kuin 90-luvulla, jolloin piti raahautua lentokentälle ja määränpäässä taas lentokentältä eteenpäin. Jatkuvaa tavaroiden keräilyä ja siirtyilemistä kulkuvälineestä toiseen. Tylsää ja hankalaa! Junamatkaan sisältyy vähintään 2,5 tuntia keskeytyksistä vapaata aikaa, jonka voi käyttää kirjoittamiseen, lukemiseen tai nukkumiseen. Tai TED-videoiden katselemiseen Zen X-Fi:stä. Suosittelen: Dan Ariely ja Are we in control of our own decisions? Parhaillaan mietin, tilaisinko kaverin kirjan Predictably Irrational.

Office Watch – verkkosivu uteliaiden tiedonjanoa helpottamaan:

Oman koulutuspäiväni lopuksi kerroin lyhyesti seuraavasta Office-versiosta, mikä käytännössä oli pitkälti ennustamista ja perustuu lähinnä blogien seuraamisen. Office Watch -sivusto (Twitterissä: @OfficeWatch) on tällä hetkellä lähde, jota suosittelisin Microsoft Office 2010 -uutisista kiinnostuneille. Nyt nähtävissä ovat mm. Excel 2010 – first look, PowerPoint 2010 – first look ja Access 2010 – first look . Katso myös mitä löytyy Under the Office 2010 'Office' button -kohdasta!

Tietoja eri Office-pakettien kokoonpanoista on mm. artikkeleissa Other Office 2010 news and bundle changes sekä Office 2010 new images and more questions.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!