Sivut

torstai 18. kesäkuuta 2009

Jussinpäivän edellä

Kesäkiertue on tältä erää ohi, mutta ei sentään ihan kokonaan: Kotikaupungissa pidettävät seminaaripäivät ovat elokuussa. Tässä vaiheessa kuitenkin haluan kiittää Turun, Helsingin, Kuopion ja Oulun osallistujia. Oli mukavaa ja sain paljon uusia ajatuksia, kuten hyvänä koulutuspäivänä yleensä käykin.

Säät eivät taida juhannusta suosia ainakaan jos sen haluaa viettää mökkeillen ja saunoen. Alkuviikosta Twitterissä yksi kaveri totesi Suomen olevan melkein kuin Mordor. Hyvin sanottu! Kaikkia eivät sateiset ja koleat kelit kuitenkaan haittaa. Nuorempi henkilökohtainen työterveyshoitajani Nelli on sitä mieltä, että sateella voi hyvin uida, koska joka tapauksessa kastuu:

Tuolin ja näppäimistön välistä kirjoitellaan vielä noin parin viikon ajan juhannuksen jälkeen. Nyt edessä on kuitenkin pitkä viikonloppu, jonka toivottavasti mahdollisimman moni käyttää miten parhaaksi näkee! Tiesitkö, että juhannuksena ei ole välttämätöntä kärvistellä ahtaassa mökissä sateella? Yhtään mitään ei ole pakko tehdä vain sen vuoksi, että kalenterissa lukee jotakin. Mukavaa jussia!

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Ei haitannut ainakaan minua viime aikojen koleat säät. Eivät mitään tekemistäni estäneet. Uinkin aamu-uintini, vaikka vesi oli vain 13 asteista ja ilman lämpötila aamutuimaan 10! Ollaan Nellin kanssa samoilla linjoilla.

Outi Lammi kirjoitti...

On muuten mielenkiintoista miten saman rotuiset koirat ovat niin erilaisia: Vanhempi henkilökohtainen työterveyshoitajani Iitu ei mene veteen millään. Nelli sen sijaan on täysi vesipeto. Minun piti opettaa se noutamaan vedestä, koska sillä varjolla saan sen helpommin pois järvistä ja lammikoista :)