Sivut

tiistai 5. elokuuta 2008

Virkistyneenä uutta kohti

Toteutin oikein kunnollisen syrjäytymisoperaation (siis tässä positiivisessa mielessä) ja metsityin kaikessa rauhassa mm. Salamajärven kansallispuistossa sekä UKK-kansallispuistossa. Meikkipussin sisällöksi riitti hyvin Offin punkki-mäkäräöljy. Olisi lomahabituksessani ollut kestämistä vaikka tälläkin iltalehtijulkimolla, jota kuulemma rumat ihmiset ärsyttävät...justiinsa, mitähän seuraavaksi.

Eilinen päivä menikin lähes kokonaan vakavampaan työntekoon orientoituessa: erinäisiä päivityksiä hakiessa, uusia projekteja käynnistellessä yms.

No TOTTA KAI loman aikana piti vilkaista sähköposteja silloin tällöin ja kannattihan se: joukkoon oli tipahtanut pari tarjouspyyntöäkin. Tosin vastaus näihin on toistaiseksi tuottanut vain viestit, jotka kertovat vastaanottajan olevan lomalla ja palaavan töihin elokuun loppupuolella. Kesä siis jatkuu vielä ja hyvä niin.

Coming soon…
Luin jo jokunen vuosi sitten Seth Godinin e-kirjasen Really Bad PowerPoint ja totesin sen kuuluvan Hyvin sanottua -sarjaan. Aikaa on kulunut ja esitysgrafiikan parempia käytäntöjä ovat monet muutkin ryhtyneet peräänkuuluttamaan. Luin mainitun e-kirjasen uudelleen alkukesästä 2008 ja otin suunnilleen siltä istumalta yhteyttä Seth Godiniin pyytääkseni lupaa kääntää hänen tekstinsä. En nimittäin ollut lainkaan varma siitä, kattaisiko kirjasessa mainittu vapaa oikeus jaella ja tulostaa sitä myös kääntämisen. Joka tapauksessa lupa heltisi ja käännös on nyt paria pikkujuttua vaille valmis. Se ilmaantuu lähipäivinä verkkosivulleni vapaasti ladattavaksi.

Ei kommentteja: