Sivut

maanantai 28. tammikuuta 2013

Apua digiähkyyn

Pidin tänä aamuna puheenvuoron Mainostoimisto Zeniitin Apua digiähkyyn -aamiaisseminaarissa. Kerroin miten minä yrittäjänä käytän yhteisöpalveluita oman osaamiseni markkinointiin. Toinen ja suoraan sanoen tärkeämpi osa esitystä olivat kaikki ne asiat, joita olen oppinut tässä vuosien varrella kantapään kautta. Kaikkea oppimaani en edes ole vielä saanut otettua käyttöön sillä lailla kuin tahtoisin, mutta ehkä riittävän hyvä syy on se, että ei ole töiltään ehtinyt. En nimittäin ainakaan omassa tapauksessani usko siihen, että läsnäoloni verkossa olisi ulkoistettavissa tai ainakin pitäisi löytää supertaitava ajatustenlukija sitä tekemään.

Tässä käyttämäni diaesitys, joka on taas tyyppiä "toimii vain esityksenpitäjän kanssa". Tilaisuuden osallistujat saivat PowerPoint-muistiinpanosivut, joihin olin kirjoittanut tekstinä ydinkohtia puheenvuorostani.

Diaesityksen jakamiseen on puheenvuoron tilaajan lupa, en nimittäin pidä minään oletusarvona sitä, että asiakkaiden luona käytetty materiaali julkaistaan. On hienoa, että Zeniitin porukka suhtautui myönteisesti esityksen jakamisajatukseen.Ei kommentteja: