Sivut

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Varoitus: Tiedon kuvia -blogin osoite vie väärälle sivulle

Tiedon kuvia -blogin tekstit ovat nyt osoitteessa tiedonkuvia.blogspot.fi.

Sain viikonloppuna tiedon Facebookin kautta, että blogini osoite ohjaa väärään paikkaan. Suurkiitokset aktiiviselle lukijalle! Kyseisellä sivulla tarjottiin kuvia (arvaatte varmaankin minkälaisia), välillä sivulla näytti olevan listaus ladattavasta mp3-musiikista yms. Sivu oli tökerösti tehty ja alkeellisen näköinen, eikä olisi tullut mieleenikään klikkailla linkkejä siellä.

Tällä hetkellä minulla ei ole aavistustakaan mitä on tapahtunut. Sain jokin aika sitten tavanomaisen sähköpostin, jossa ilmoitettiin blogini domainnimen lähestyvästä laskutuksesta. Viestissä mm. sanottiin, että laskutus on konfiguroitu automaattiseksi – asiat näyttivät olevan siis kuten ennenkin enkä ajatellut, että olisi ollut tarvetta mihinkään perinpohjaisiin tarkistuksiin.

En ole vielä saanut tarkalleen selville mitä on tapahtunut ja miksi, mutta tällä hetkellä pidän tärkeimpänä tiedottaa asiasta. Käyttäkää ainakin toistaiseksi yllä antamaani blogspot-osoitetta ja muuttakaa se mahdollisiin linkkilistoihin omissa blogeissanne, oppimisympäristöissä, wikeissä ja mihin kaikkeen blogia onkaan linkitetty. Kerron lisää kun olen viisaampi.

LISÄTIETOA 28.6.
Tilanne selvisi. Ihan niin vakavasta asiasta ei ollut kyse  kuin miltä ensin näytti. Kerron vielä ensi viikolla Tiedon kuvia -blogissa episodista tarkemmin. Kiitos kaikille apua ja neuvoja antaneille. Jos joku on ehtinyt korjata linkkilistoihinsa sen blogspot-osoitteen, sitä ei tarvitse muuttaa takaisin – uudelleenohjaus hoitaa asian!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi juttu. Toivottavasti domain palautuu oikealle omistajallensa.

outi.lammi kirjoitti...

Asiat tuntuvat selvinneen, ihan niin vakavasta asiasta ei ollut kyse kuin miltä ensin näytti.