Sivut

maanantai 10. joulukuuta 2012

Opi ja työskentele verkossa

Tätinörtin nettiniksikirjan työnimi on vaihtunut nimeksi Opi ja työskentele verkossa, jolla se näyttää löytyvän jo useista verkkokirjakaupoista.  Nimeen jäi sitten myös merkintä "Tätinörtti opastaa". Tätinörtti-nimityksen taustasta voit käydä lukemassa Nörttitytöt-blogiin kirjoittamastani postauksesta Tätinörttiys on häiriö. Nimitys on itseironinen ja eräänlainen keskisormennosto valitettavan yleiselle ja hysteeriselle tarpeelle yrittää käydä teini-ikäisestä, vaikka silmänympärysvoiteita olisi käytetty jo eräitäkin purkillisia.

Kirja alkaa olla nyt siinä vaiheessa, että syyskuussa käynnistämäni kysely on tehtävänsä tehnyt ja suljen sen. Mahdottoman paljon kiitoksia kaikille vastanneille. Joukossa oli pelkästään asiallista tekstiä ja todella hyviä kommentteja. Pidetään ne arpajaiset kunhan kirja tulee ulos painosta, mikä tapahtuu kevättalvella.

Kirjaan on tulossa höysteeksi sen eri teemoja havainnollistavia pieniä kirjoituksia ja haastatteluita myös muutamilta tietotyön edelläkävijöiltä. Kirjan sisällysluettelokin on tarkoitus julkaista tässä pikapuoliin, mutta juuri nyt niiskutan ja köhin kunnon joulunalusflunssan kourissa! Seuraavaksi aionkin keittää kuumaa mehua ja hautautua sohvalle uskottelemaan flunssalle, että otan sen tosissaan – yleensä flunssa ei siedä tätä, vaan luikkii tiehensä jonkun jääräpäisemmän työn sankarin kimppuun.


Ei kommentteja: