Sivut

maanantai 27. helmikuuta 2012

Uutta tutkimassa, Storify

Siitä lähtien kun Tuija Aalto kertoi blogissaan Storify-palvelusta (Kuratointi on tarinankerrontaa linkein), työlistallani on ollut merkintä "kokeile Storify". Viime viikolla sain aikaiseksi ottaa tunnuksen ja lopulta tänään sain kerättyä ensimmäisen Storify-koosteeni - vai miksi sitä pitää kutsua?

Idea on, että Storify-tarina rakennetaan eri verkkopalveluista löydettyjen linkkien ja omien kommenttien varaan.  Alla kooste siitä, mitä Twitteristä löytyi ohjelmatuotteesta nimeltä Mind Manager tänään iltapäivällä.

Storify on kiva, valtakunnan virallinen tätinörtti suosittelee! Tälle voisi mahdollisesti olla käyttöä blogieni tukena ja ainakin se laajentaa mukavasti suosikkipalveluani Twitteriä. Pelkän linkin retviittaus tuntuu joskus kovin kevyeltä, tietystä aihepiiristä tehdyn koosteen avulla saa uutta ulottuvuutta tviittivirran seuraamiseen ja jakamiseen.

Katsotaanpa mitä seuraa, jos varovasti upotan tähän Storifysta löytämäni embed-koodin ja olen sen jälkeen ihan hiljaa hengittämättä...


Varmuuden vuoksi myös linkki: http://storify.com/outilammi/monipuolinen-mind-map.

LISÄYS: Unohdin sanoa, että Storify-tilin haltija voi nimetä muita editoijaksi, joten koostetta voi muokata myös ryhmätyönä.

Ei kommentteja: