Sivut

tiistai 1. helmikuuta 2011

Facebookin vika

On Facebookin vika, että perheet eivät enää kokoonnu yhdessä takkatulen ääreen pelaamaan lautapelejä. Tosin muistelen, että "mun nuaruudessani" kavereiden kanssa notkuminen ja rockmuusiikki päihittivät lautapelit ja muunkin perheen kesken kokoontumisen.

On Facebookin vika, että jollakin on paha olo työpaikalla ja hän kirjoittaa siitä. Ennen vanhaan pahaa oloa vain jurnutettiin porukalla kahvihuoneessa tai nurkan takana tupakilla käydessä, mutta siitä ei tarvinnut välittää, koska jutut eivät levinneet mustaa valkoisella.

On Facebookin vika, että työpaikkaansa tai pomoaan haukkuva statuspäivittäjä ei ymmärrä mikä on henkilökohtaisen mielipiteen, kunnianloukkauksen ja väärien tietojen levittämisen välinen ero.

On Facebookin vika, että ihmiset paljastavat itsestään kaikenlaisia asioita ja juoruavat. Erityisen inhottavaa se on niille, jotka eivät ole Facebookissa eivätkä näe mitä on paljastettu ja mistä juorutaan.

4 kommenttia:

Katleena kirjoitti...

Outi, totta puhut. Kanavaa on kiva syyttää, jos sisältö ei miellytä.

outi.lammi kirjoitti...

Onhan hyvä, että ihmisillä on mitä syyttää. Ei tarvitse päästää ajatuksiinsa sellaista ikävää asiaa kuin vastuu.

Anonyymi kirjoitti...

Joskus -30 tai -40 luvulla Yleisradion pääjohtaja oli sitä mieltä, että Lauantain toivotuissa ei saa soitaa kuin 1 tai 2 kevyen musiikin kappaletta koska ko musiikin kuuntelu aiheuttaa juoppoutta, rikollisuutta ja muuta pahennusta.

Jokaisessa ajassa on joku asia joka "pilaa" kansan. Tällä hetkellä se näyttäis olevan FB tms.

outi.lammi kirjoitti...

Niinpä, joskus 80-luvulla vastaava kansanpahentaja taisi olla videot?