Sivut

sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Tuolin ja näppäimistön välistä: Suosituimmat artikkelit

Vuoden vaihde ja tammikuu ovat inventaarien aikaa. Myös Tuolin ja näppäimistön välissä on laskeskeltu, mitä kävijät ovat lukeneet eniten. Google Analyticsin mukaan vuoden 2009 suosituimmat postaukset olivat:


Seuraan sivuni liikennettä myös Feedburnerilla. Asetuksella "all time" eli alkaen 22.8.2008 tähän päivään saakka suosituimmat artikkelit ovat:


Kiitos kaikille blogini seuraajille ja kommentteja jättäneille. Viime vuoden aikana kävijämäärät lisääntyivät ilahduttavasti ja artikkeleita alkoi löytyä myös muille sivuille linkitettynä edellisvuotta paljon enemmän. Liekö tässä jokin yhteys mm. siihen, että menin Twitteriin n. reilu vuosi sitten? Blogi taitaa olla aika yksinäinen saareke, ellei sen tukena ole mitään muuta sosiaalisen median palvelua.

Tuolin ja näppäimistön välissä ei tunneta ainakaan toistaiseksi bloggausväsymystä, joten tarinaa on tiedossa tänäkin vuonna. Blogin sisältö, samoin kuin Posterous-sivuni, ohjautuu Facebook-fanisivulle, jossa julkaistaan tasaiseen tahtiin myös muuta sisältöä.

Ei kommentteja: