Sivut

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Microsoft Office, sekä vanhan uudistusta että uutta tulevaa

Microsoft Officen suunnalta on tämän viikon kuluessa tullut hyviä uutisia mm. niille, joille OpenOffice-tuki on tärkeä asia. Lue suomenkielinen artikkeli Tietokone-lehden verkkosivulta saadaksesi lisää tietoa aiheesta.

Microsoft Office 14 -version nimenmuutos vahvistettiin virallisesti joitakin viikkoja sitten. Uudesta toimistopaketista on siis tulossa Microsoft Office 2010. Valmista tuotetta voidaan viimeisimmän tiedon perusteella odotella vuoden 2010 ensimmäisellä puoliskolla. Tulevaa uutuutta pääsee katsomaan myös ruutukaappauksina. Ainakin Outlook näyttää toistaiseksi tutun oloiselta, mutta vielähän tässä on aikaa valmiiseen. Nämä Wordin ja Excelin ruutukuvat ovat peräisin tammikuulta.

Exchange 2010 on beta-vaiheessa, uusia ominaisuuksia voi tutkailla artikkelista Microsoft Unveils Exchange 2010 With Public Beta. Microsoft Exchange Teamin blogissa on tuore artikkeli kiintoisasta MailTips-toiminnosta, joka näyttää antavan joitakin olennaisia tietoja lähtevästä sähköpostista jo ennen kuin viesti päätyy retkeilemään ihmisten sähköpostilaatikoihin.

Seuraan Office 2010 -tilannetta koko ajan ja teen siitä kohtuullisin väliajoin yhteenvetoja tänne blogiin. Jos haluat ajantasaisempaa tietoa, tee niin kuin tuo söötti lintu tuossa oikeassa sivupalkissa komentelee eli ryhdy seuraamaan minua Twitterissä. Twitterin kautta tuleva tieto kun ei välttämättä ole kiinni siitä mitä minulla on aikaa lukea vaan saan tietooni asioita ja uutisia myös muilta ihmisiltä, niiltä parhailta seurattavilta, joiden määrä muuten tästä artikkelista lähtien on tuplaantunut. Tosin viestivirran hallintasysteemikin on maaliskuusta kehittynyt ja paraneepi koko ajan.

Ei kommentteja: